Rólunk

Bemutatkozás


Ügyfeleink több mint 50 éve bíznak meg tanácsainkban, és ezáltal jobb eredményeket érnek el. 2013 óta  Magyarországon is.

Van egy biztos pont akikhez fordulhat. Gyorsan és pontosan dolgozunk. Több figyelmet tudunk Önre és cégére fordítani és a felhasznált szakértelem és tapasztalat folytonosságából adódó stabilitás biztos alapot nyújt vállalkozásának.

Proaktívak vagyunk, kiemeljük a fejlődési lehetőségeket és biztosítjuk, hogy kihasználja a lehetőségek nyújtotta előnyöket. Az Önnel és vállalkozásával való szoros együttműködéssel lehetőségünk van céljait hamarabb elérni.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Johan Arts

Johan 2006 óta dolgozik a Lenssennél. Gyakornokként kezdett a könyvelési részlegen, idővel teljes körű vallalati tanácsadóvá fejlődött, igy felelős például vállalati értékelések és előrejelzések elkészítéséért, valamint a vállalati átvételek és szerkezetátalakítások megkönnyítéséért.

2013 óta Johan felel a budapesti iroda működéséért és a Lenssen magyarországi tevékenységéért.

Kiválóan beszél hollandul és angolul, emellett alapszinten németül és magyarul.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Spellenberg Zoltán

Zoltán projektmenedzser a budapesti irodánkban. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezik több iparágban. Képzett értékesítésben és üzletfejlesztésben.

Kiválóan beszél magyarul és angolul, emellett alapszinten németül.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Peter Lenssen

Partner a Lenssen-nél, a Lenssen Magyarország kapcsolattartója Holland irodáinkban.

Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!